TOKO BENJI NOORDWIJK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 119 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Benji Noordwijk. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 20:48 Steeds slechter eten, duurder maar ook minder ! Zelfs de kroepoek is niet meer lekker. Erg jammer, dit was wel anders
9 sep 2022 om 21:41 Het eten was echt Veel te zout, ik met nierproblemen zal niet meer bij jullie bestellen, wat ik ook vervelend vind, geen kassabon voor de 2e x had het jullie al een keer gevraagd, bij anderen kreeg ik altijd een bon, voor bedrijven is dit wel nodig.
16 jul 2022 om 20:34 Eten van slecht niveau, droog en weinig smaakvol. Snap niet waar de goede beoordeling vandaan komt.
3 jul 2022 om 21:11 Snel bezorgd en heerlijk vers, smakelijk eten. Porties aan de kleine kant (vergeleken met de Chinees)
13 jun 2022 om 11:07 prima
12 jun 2022 om 19:33 Lekker eten, goede bezorging
6 jun 2022 om 20:54 Sja. De porties zijn apart,maar 100 gram. Ook rijst. En álle porties zaten in veel plastic bakjes. Taugé was op. Werd gebeld. Vroeg om courgette en kreeg aubergine. Pindasaus ‘gewoon Wijko’ uit een grote pot. Geen uitblinker.
21 mei 2022 om 22:10 tweede keer een bestelling gedaan, dit keer helaas wat minder happy omdat de sateh babi koud was, erg droog, taai en met zenen, de sateh was zeker geen 1,90 per klein stokje waard. Verdere bestelling was prima, ik zou niet opnieuw sateh bestellen.
12 mei 2022 om 20:12 Voor het eerst besteld. Keurig op tijd bezorgd en heerlijk gegeten.
6 mei 2022 om 21:51 Great Indonesian food. We have enjoyed everything we have ordered and that’s fairly often. I just miss the kids menu option when ordering through thuisbezorgd, it’s not available but is if you call the restaurant (not handy).
17 apr 2022 om 20:26 Binnen een half uurtje bezorgd en heel smakelijk. Helemaal top.
28 mrt 2022 om 21:18 Lekker, prijs was ok en snel en warm bezorgt.