TOKO BENJI NOORDWIJK

TOKO BENJI NOORDWIJK Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 108 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Benji Noordwijk. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 22:10 tweede keer een bestelling gedaan, dit keer helaas wat minder happy omdat de sateh babi koud was, erg droog, taai en met zenen, de sateh was zeker geen 1,90 per klein stokje waard. Verdere bestelling was prima, ik zou niet opnieuw sateh bestellen.
12 mei 2022 om 20:12 Voor het eerst besteld. Keurig op tijd bezorgd en heerlijk gegeten.
6 mei 2022 om 21:51 Great Indonesian food. We have enjoyed everything we have ordered and that’s fairly often. I just miss the kids menu option when ordering through thuisbezorgd, it’s not available but is if you call the restaurant (not handy).
17 apr 2022 om 20:26 Binnen een half uurtje bezorgd en heel smakelijk. Helemaal top.
28 mrt 2022 om 21:18 Lekker, prijs was ok en snel en warm bezorgt.
6 feb 2022 om 19:26 Eten was niet lekker. De kip was net rubber vanwege het opwarmen in de magnetron. Het eten was ook niet warm maar lauw. De zure komkommer werd niet geleverd. Dit terwijl ik het wel had besteld.
29 jan 2022 om 20:06 Perfect op temperatuur heerlijk eten !!!!!
29 jan 2022 om 20:00 Lekker, vers, ruime porties en snel/warm bezorgd, top!
29 jan 2022 om 12:09 Super lekker eten , exact op tijd ook nog. Eten op temperatuur....het was mijn 1e ervaring met thuisbezorgd.nl...voor herhaling vatbaar!
22 jan 2022 om 10:18 Heerlijk gegeten! Goed warm! Snelle bezorging.